Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om
Pet, 10.05.2019

Sudionici projekta Erasmus + We are eco - friendly posjetili Centar za prirodu 'Zagorje'

Učenici i učitelji osnovnih škola Krapinske Toplice i Základne škole Jozefa Cígera Hronského iz Krupine u Slovačkoj u sklopu dvogodišnjeg projekta Erasmus + We are eco - friendly, u četvrtak, 09. travnja 2019. godine, posjetili su Centar za prirodu 'Zagorje'

Učenici i učitelji osnovnih škola Krapinske Toplice i Základne škole Jozefa Cígera Hronského iz Krupine u Slovačkoj u sklopu dvogodišnjeg projekta Erasmus + We are eco - friendly, u četvrtak, 09. travnja 2019. godine, posjetili su Centar za prirodu 'Zagorje' gdje im je održano predavanje o orhidejama Hrvatskog zagorja. Sudionici su tako upoznati sa brojem i vrstama orhideja koje rastu na Strahinjčici, staništima na kojima obitavaju, razloge zbog kojih su ugrožene i strogo zaštićene, te ostalim zanimljivim informacijama o toj vrsti biljaka.

Po završetku predavanja sudionici su sudjelovali u kvizu znanja na temu orhideja, te su im po izlasku podijeljeni promotivni materijali sa zanimljivim informacijama o projektima i aktivnostima koje Ustanova provodi.

Nakon druženja u Centru za prirodu, djelatnici su razgledali muzej Radboa.


Zadnja promjena: 10.05.2019. u 07:54 sati | Prikazano 620 puta