Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om
Pon, 01.10.2018

Kolektiv OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice posjetio Centar za prirodu „Zagorje“

Centar za prirodu „Zagorje“ su u petak, 28. rujna 2018. godine, posjetili djelatnici OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice. U Centru im je održano stručno predavanje na kojem su mogli saznati sve o radu Ustanove.

Centar za prirodu „Zagorje“ su u petak, 28. rujna 2018. godine, posjetili djelatnici OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice. U Centru im je održano stručno predavanje na kojem su mogli saznati sve o radu Ustanove: djelatnostima koje obavlja, zaštićenim područjima koje nadzire, ekološkoj mreži Natura 2000, projektima koje provodi, edukaciji za sve dobne uzraste, manifestacijama koje održava i slično.

Nakon predavanja sudionicima je podijeljen promotivni materijal sa zanimljivim informacijama o projektima i aktivnostima koje Ustanova provodi (npr. Planinarsko-poučna staza „Putovima orhideja“, Eko staza Cesarskom gorom , Zaštita životinja od stradavanja u prometu, „Hotel za kukce˝).

U završnom dijelu posjeta prošetali su Radobojskim trnacem do hotela za kukce gdje su saznali na koji način mogu izgraditi hotel, koji su to korisni kukci, te zašto bi svaki voćnjak trebao imati hotel za kukce.

Nakon obilaska Radobojskog trnaca, djelatnici su razgledali muzej Radboa.


Zadnja promjena: 01.10.2018. u 11:13 sati | Prikazano 1088 puta